Humana inaugura botiga vintage a la Plaça de San Miguel, a Madrid

24-04-2023

Humana ha inaugurat avui a Madrid una nova botiga de moda sostenible. És un espai dedicat íntegrament a peces, sabates i complements vintage. Està situat a la Plaça de Sant Miquel, 7, davant de l'emblemàtic mercat del mateix nom, al costat de la Plaça Major.

La botiga compta amb 160 metres quadrats de superfície comercial i una capacitat entre 4.000 i 5.000 peces. És la botiga número 26 d'Humana a Madrid i la 49 a tot Espanya.

L?any passat les botigues de la Fundació van registrar 2,4 milions de clients, que van adquirir 6,2 milions de peces. Segons un informe recent de la Confederació Europea d'Indústries de Reciclatge (EuRIC), la reutilització és millor per al medi ambient que la producció de peces noves i, en la majoria dels casos, també millor que el reciclatge.

Per descomptat, el grau en què limpacte ambiental de la reutilització és menor que la producció duna peça nova depèn de les taxes de reemplaçament.

En el cas d'Humana i Espanya, és del 70%, és a dir, 7 de cada 10 clients de les botigues Humana declaren que en comprar una peça de segona mà deixen de comprar un article nou.

Més notícies

Humana inaugura botiga vintage a la Plaça de San Miguel, a Madrid-img1
Humana inaugura botiga vintage a la Plaça de San Miguel, a Madrid-img2