Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana col·labora de nou amb el CIE de Madrid donant roba per a 150 persones

30-10-2019

Humana ha fet entrega avui de 150 packs (compostos per un total de 700 peces) al Centre d'Internament d'Estrangers de Madrid (CIE d'Aluche) que, a causa de la recent arribada del fred, va sol·licitar de nou a la Fundació roba d'hivern per els interns.

"Necessitem roba d'hivern per als interns d'aquest Centre d'Internament d'Estrangers de Madrid, atès que la majoria procedeix d'entrades per pastera i no tenen recursos", indiquen des del centre. Humana ha respost amb una donació d'abrics, dessuadores, pantalons, jerseis, camises i faldilles per a homes i dones. En total són 14 saques plenes de peces per pal·liar els rigors del fred; procedeixen de la planta de preparació per a la reutilització de la Fundació a Leganés (Madrid), on es processa el tèxtil usat procedent de les donacions de la zona centre d'Espanya. Es tracta de roba en bon estat que la ciutadania ha dipositat prèviament i solidàriament en els contenidors de la Fundació.

Aquesta és la quarta ocasió en què Humana col·labora amb el CIE d'Aluche. Les dues primeres es remunten a 2017 i la tercera es va produir a principis d'aquest mateix any. "La nostra vocació és convertir el residu tèxtil en un recurs per ajudar els més desfavorits, ja sigui a través dels nostres projectes de cooperació al desenvolupament o en situacions com les que planteja el Centre d'Internament d'Estrangers", assegura Rafael Mas, director d' Comunicació i Projectes d'Humana.
 

Humana col·labora de nou amb el CIE de Madrid donant roba per a 150 persones-img1
Humana col·labora de nou amb el CIE de Madrid donant roba per a 150 persones-img2