Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Tercera donació de roba per a les persones del CIE d'Aluche-Madrid

31-01-2019

Humana ha lliurat avui 31 de gener un centenar de packs de roba d'hivern per als interns del Centre d'Internament d'Estrangers de Madrid (CIE d'Aluche). Aquesta donació inclou diversos centenars de peces per a home (jaquetes, abrics, pantalons, jerseis, camises ...) "La majoria de les persones procedeixen d'entrades per pastera i no tenen lògicament de recursos", expliquen des del propi CIE, "d'aquí la necessitat de comptar amb roba adequada a les baixes temperatures de l'hivern".

Les peces procedeixen de la planta de preparació per a la reutilització d'Humana a Leganés (Madrid), on es processa el tèxtil usat procedent de les donacions de la zona centre d'Espanya. Es tracta de roba en bon estat que la ciutadania ha dipositat prèviament i de forma solidària en els contenidors de la Fundació.

Fa uns dies l'organització va rebre una petició des del Centre d'Internament d'Estrangers i des del primer moment va decidir sumar-se de nou a aquesta petició de la Direcció del CIE, per tal d'ajudar les persones que tenen menys recursos.

Aquesta és la tercera donació de roba que realitza la Fundació per al CIE d'Aluche. La primera es remunta al hivern de fa dos anys, també perquè els interns del centre poguessin pal·liar els rigors del fred per la falta de peces d'abric. La segona va ser pocs mesos després, al juny de 2017, i la tercera aquesta mateixa setmana.

La fi social de la roba usada és precisament aquest: servir d'ajuda als que menys tenen. Humana actua quan ocorre una situació d'emergència fora de les nostres fronteres i per descomptat també atén requeriments com el del CIE d'Aluche.

Altres donacions de roba al CIE

 

Tercera donació de roba per a les persones del CIE d'Aluche-Madrid-img1
Tercera donació de roba per a les persones del CIE d'Aluche-Madrid-img2