Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Continua la distribució d'assistència i emergència a Moçambic

04-04-2019

El personal de ADPP Moçambic segueix treballant intensament en el Districte de Nhamatanda, preparant i distribuint amb la col·laboració de World Jewish Relief (WJR) l'ajuda d'emergència que ha començat a arribar la zona.

Els kits d'emergència estan compostos de mantes, peces de vestir, tendes de campanya, petites eines, estris de cuina i altres elements de primera necessitat, destinats a persones que pràcticament han perdut tot el que tenien com a conseqüència del cicló Idai. Els kits s'estan distribuint en comunitats com Lamego o Metushira. De moment s'ha lliurat a la població 500 unitats d'aquests paquets d'emergència. Durant els propers dies l'equip de ADPP prosseguirà amb la distribució de material.

En els propers dies el personal de ADPP, de la mà del Ministeri de Sanitat moçambiquès, començarà a formar els extensionistas dels Famers Club i a voluntaris perquè participin en una campanya d'informació i sensibilització sobre higiene i sanitat.

Pablo Martín, de Departament de Comunicació de la Fundació, es troba en Nhamatanda, documentant la tasca que s'estan desenvolupant dins d'aquesta campanya d'assistència i emergència.

AJUDA A MOÇAMBIC. Com pots col·laborar, fent un donatiu

  • A través de la plataforma GoFundMe
  • A través de la nostra Botigas de Moda Sostenible
  • Mitjançant un ingrés al següent compte:
    • Banco Santander: ES50 0049 1820 68 2810564536 (Concepte: Ajuda a Moçambic)

El Idai arrasa Moçambic i afecta diversos projectes d'Humana

Continua la distribució d'assistència i emergència a Moçambic-img1
Continua la distribució d'assistència i emergència a Moçambic-img2