Visita a Cabinda de l'ambaixador de la UE a Angola

09-08-2015

Gordon Kricke, ambaixador de la Unió Europea a Angola, ha visitat el projecte de seguretat alimentària que la Fundació està duent a terme a Cabinda de la mà del seu soci local ADPP, i amb el cofinançament de la mateixa UE.

Durant la visita s'han organitzat trobades amb l'administració municipal de Cacongo i Buco Zau i amb l'equip de ADPP responsable de projecte. Kricke ha tingut l'oportunitat de visitar les zones en què s'està treballant i conèixer de primera mans dels avenços que s'està produint.

Contribuir a la lluita contra la pobresa a través de la recuperació agrícola de Cabinda és l'objectiu general de l'acció, iniciada el 2013. Basada en el model Farmers Club, fins al moment s'han constituït 20 agrupacions de petits agricultors, en els quals participen un total de 903 dones i 267 homes.

ADPP treballa al costat de la comunitat per aconseguir millors collites que permetin obtenir aliment suficient per a les famílies i generar excedents per vendre al mercat local; i amb això obtenir ingressos amb els quals millorar les condicions de vida dels participants.

Kricke ha aprofitat la seva estada per visitar sengles projectes de l'ONG Visão Mundial i Fundo de Apoio Social, recolzats igualment per la UE.

Visita a Cabinda de l'ambaixador de la UE a Angola-img1
Visita a Cabinda de l'ambaixador de la UE a Angola-img2