Units en el Dia Universal del Nen

21-11-2011

Humana organitza aquesta setmana diverses trobades emmarcats en el Dia Universal del Nen, celebrat ahir 20 de novembre, dedicat a la fraternitat ia la comprensió entre els nens i nenes del planeta, i en el qual tenen lloc a tot el món diferents activitats per promoure el benestar de la infància. L'organització d'aquest dia es circumscriu als Objectius de Desenvolupament del Mil · lenni, ja que sis dels vuit d'aquests objectius incumbeixen directament a la infància mentre que la consecució dels dos restants també suposarà millores fonamentals per les condicions de vides dels nens i nenes.

El 23 de novembre, la Fundació organitza al Centre Jove Daniel Rodríguez de Sant Sebastià dels Reis el taller 'Titelles per al Desenvolupament', dins de la III Setmana de la Infància que té lloc en aquesta localitat madrilenya. El taller es celebra de de 17:30 a 20:30 hores. Per més informació, clica aquí.

Tres dies després, el 26, Humana promou d'11 a 14 hores un taller similar al Centre Cívic Sector 3 de Getafe, en el marc del cicle sobre els Drets del nen a l'educació contra l'explotació infantil. En ambdós casos, es tracta d'esdeveniments dirigits a nois i noies de 8 a 12 anys.

L'objectiu d'aquests tallers és que els nois i noies participants fabriquin la seva pròpia titella amb tèxtils reutilitzats per conèixer els beneficis que suposa per a països menys avançats el reciclar roba i calçat.

Units en el Dia Universal del Nen-img1