Uneix-te al projecte d'agricultura urbana d'Humana

21-05-2014

Humana ha posat en marxa el projecte d'agricultura urbana, anomenat '3C : 'Cultivem Clima i la Comunitat', per impulsar un model d'agricultura sostenible en entorns urbans. De moment, la Fundació desenvolupa aquest projecte en Lliçà d'Amunt (Barcelona) i a Leganés (Madrid).

L'objectiu és aprofitar els recursos locals disponibles per generar productes d'autoconsum per part de persones que vulguin crear llaços amb altres membres de la seva comunitat amb els que comparteixin interessos.
3C té una durada inicial de dos anys, en els quals es treballa en aspectes com: tècniques bàsiques en agricultura ecològica, ús sostenible dels recursos, seguretat alimentària, nutrició, tècniques de conservació d'aliments, comercialització de productes ecològics mitjançant cooperatives i mercats locals, plantes medicinals i fitoteràpia.

Cada activista es compromet a gestionar la seva pròpia parcel • la en l'hort , assistir a les accions de formació ia participar en la resta d'activitats que es promouen . En tot moment compten amb el suport dels tècnics d'Humana, que actuen com a instructors.

Més enllà de la millora dels coneixements en aquestes matèries , el nostre propòsit és impulsar entre els participants al foment d'activitats agrícoles sostenibles i respectuoses amb l'entorn. 3C busca a més la inclusió de tots els col • lectius de forma que s'estableixin llaços socials que potenciïn el desenvolupament del programa.

El període d'inscripció ja ha començat. Les places són limitades. ¡T'esperem!

Si vols participar i convertir-te en activista , envia un e-mail a
3c-coordinacion@humana-spain.org

o omple el formulari que trobaràs a l'apartat 'Participar' del web.

Descarrega el fulletó informatiu per Activistes.

Descarrega el fulletó informatiu per a Institucions.

Uneix-te al projecte d'agricultura urbana d'Humana-img1
Uneix-te al projecte d'agricultura urbana d'Humana-img2