Roba per als persones del CIE d'Aluche-Madrid

12-06-2017

Humana ha proporcionat roba per als interns del Centre d'Internament d'Estrangers (CIE) d'Aluche-Madrid amb l'objectiu de donar suport a les persones que menys recursos tenen. Fins al moment ha dut a terme tres donacions de peces per a homes i dones. "La majoria procedeixen d'entrades per pastera i vénen amb el que ja", expliquen des del CIE d'Aluche.

L'origen d'aquesta col·laboració es remunta a mesos enrere, quan Humana va decidir actuar com a conseqüència d'una informació difosa per la Cadena SER, en què es feia referència al fet que els interns del CIE estaven patint els rigors de l'hivern per la manca de roba de abric. Després de contactar amb el centre, la Fundació va efectuar una donació en dues partides d'aproximadament 300 quilograms de tèxtil seleccionat per l'equip de la planta de classificació de Leganés. Es tracta de roba que la ciutadania havia dipositat prèviament i de forma solidària en els contenidors d'Humana.

Recentment, des del CIE s'han dirigit de nou a l'organització per sol·licitar una nova donació de peces. La Fundació ha accedit immediatament, convençuda que és una mesura útil per pal·liar la terrible situació que pateixen aquestes persones.

La fi social de la roba usada és precisament aquest: servir d'ajuda als que menys tenen. Humana actua quan ocorre una situació d'emergència fora de les nostres fronteres i per descomptat també atén requeriments com el del CIE d'Aluche.

El drama humà dels refugiats, dels desplaçats, ha desbordat a les ad-ministracions europees i nacionals que, a dia d'avui, segueixen demostrant ser ineficaços i ineficients. De vegades no és una qüestió de recursos i pressupostos, sinó de voluntat i determinació. Per això, que la societat civil actuï, com la Fundació en aquest cas, té enorme valor. A més, amb el teu suport ho seguirem fent en situacions d'emergència com aquesta. És la vessant més humana del tèxtil usat.

Roba per als persones del CIE d'Aluche-Madrid-img1