Sumant esforços amb Leroy Merlin

14-06-2014

Els equips d'Humana i Leroy Merlin Leganés han unit les seves forces en una interessant jornada de voluntariat corporatiu: un grup de cinc persones de la companyia ha dedicat el seu temps, capacitats i talent a donar suport al procés de gestió del tèxtil usat que duem a terme en la nostra planta.

L'equip de Leroy Merlín ha participat en la classificació a la roba, coneixent de manera exhaustiva tot el procés de gestió del tèxtil. A més han pogut visitar el projecte 3C d'agricultura urbana annex a les instal · lacions de la planta de classificació. De fet, durant una part de la jornada han unit les seves forces als activistes i han col · laborat en les tasques de manteniment de l'hort.

Activitats com aquesta donen forma al Programa de Voluntariat Corporatiu de la Fundació, en el qual es combinen el Programa de Visites a les nostres plantes de classificació, el de Voluntariat i el de Responsabilitat Social Empresarial (RSE). El 5 de juny vam organitzar una jornada similar en la qual va prendre part una representació de Granite.

Humana agraeix el suport que les persones de Leroy Merlin i Granite han demostrat a la Fundació, mitjançant el seu esforç i temps.

Sumant esforços amb Leroy Merlin-img1
Sumant esforços amb Leroy Merlin-img2