Sensibilitzar i formar, pedres angulars a la batalla contra el canvi climàtic a la Xina

28-07-2022

El projecte d'Escoles Baixes a Carboni de Yunnan ha dut a terme aquest darrer trimestre diverses activitats de sensibilització i formació, dues de les pedres angulars de l'acció. La Fundación Pueblo para Pueblo desenvolupa aquest projecte des del 2020 a la Xina, amb el finançament de la Unió Europea i la col·laboració d'un grup d'organitzacions locals destacat.

Per exemple, 200 docents deducació infantil de 30 escoles diferents han participat en diferents sessions de formació sobre reducció de la petjada de carboni, canvi climàtic, accions de mitigació de les conseqüències de lescalfament global i estalvi energètic.

Alhora, s'han promogut campanyes de sensibilització en què han participat més de 10.000 estudiants. Les campanyes han constat activitats al voltant del Dia de la Terra, la identificació dels focus d'emissió de carboni o què significa ser neutre en carboni.

A més, s'ha prosseguit amb el seguiment i els mesuraments de les empremtes de carboni de les escoles participants al projecte. Durant els darrers tres mesos, 75 escoles han presentat els seus mesuraments corresponents a la seva empremta de carboni del 2020 i 35, les xifres relatives al 2021.

Paral·lelament s'ha portat una prova pilot a 21 centres escolars, consistent en la implantació de diferents mesures per reduir les seves emissions.

Més notícies

Sensibilitzar i formar, pedres angulars a la batalla contra el canvi climàtic a la Xina-img1
Sensibilitzar i formar, pedres angulars a la batalla contra el canvi climàtic a la Xina-img2