SAR la Infanta Elena visita el projecte de la Fundació Mapfre i Humana a l'Equador

21-12-2011

El passat 2 de desembre SAR la Infanta Elena de Borbó va visitar el projecte que Humana i la Fundació Mapfre s'estan desenvolupant en el cantó El Triomf de l'Equador i l'objectiu és enfortir les capacitats professionals de 30 joves de l'Escola Artesanal Club dels Lleons, en l'àmbit de la mecànica automotriu.

Durant la seva visita, la Infanta, responsable de l'àrea d'Acció Social de la Fundació Mapfre, va tenir l'oportunitat de conèixer personalment als participants en aquest projecte, així com els seus progressos en el cicle formatiu que inclou.

Com a mostra d'agraïment, els joves van fer entrega a SAR la Infanta Elena d'un llibre, enquadernat per ells mateixos, que recull diverses cartes manuscrites en les quals mostren la seva gratitud per tenir l'oportunitat de formar part d'aquesta iniciativa.

El projecte va començar el setembre del 2009 gràcies al suport de la Fundació Mapfre, que finança l'acció directament al costat de HPP-Equador, soci local d'Humana en aquest país. Aquesta iniciativa proporciona una educació professional de qualitat, que inclou l'equipament del centre educatiu amb eines i equips adequats per a una òptima formació.

Paral · lelament, els 30 estudiants d'entre 12 i 17 anys han creat el Club de Joves Mapfre, a través del qual participen i desenvolupen diverses accions de desenvolupament comunitari, al costat de familiars i veïns.

Gràcies a aquest projecte, alguns dels estudiants podran accedir al mercat laboral treballant en tallers locals, d'altres, que compten amb més recursos, podran cursar estudis superiors en centres universitaris o tècnics en ciutats com Guayaquil o Quito.

SAR la Infanta Elena visita el projecte de la Fundació Mapfre i Humana a l'Equador-img1
SAR la Infanta Elena visita el projecte de la Fundació Mapfre i Humana a l'Equador-img2