Vam rebre la visita de l'equip de DIA

15-03-2018

Un equip de 14 persones de DIA, procedents de la seva oficina central a Tarragona, va visitar ahir la nostra seu central a l'Ametlla del Vallès (Barcelona) per conèixer el procés de gestió del tèxtil usat que duem a terme. Aquesta activitat s'emmarca dins el Programa de Visites a les nostres plantes de preparació per a la reutilització.

Humana i DIA col·laboren des de 2015 per promoure la reutilització de roba i calçat, mitjançant una xarxa de contenidors situats en una selecció de botigues de la companyia, de Catalunya, la Comunitat de Madrid i Andalusia. Fins al moment s'han recollit 504 tones de residu tèxtil a ells, el que ha permès deixar d'emetre 1,59 milions de kg de CO2, equivalents a l’absorció anual de diòxid de carboni d’11.928 arbres.

El personal de DIA va tenir també l'oportunitat de conèixer el 3C de Palau-solità i Plegamans (Barcelona). Els recursos generats amb la gestió del tèxtil recollit en els contenidors d'Humana a les botigues DIA permeten cofinançar el projecte d'agricultura social i urbana Coreem Clima i la Comunitat 3C, que la Fundació implementa des 2014.

Vam rebre la visita de l'equip de DIA-img1