Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Moltes gràcies per col·laborar en la campanya de suport a Namíbia

09-01-2020

Els clients de les botigues d'Humana Espanya, Humana Portugal i Humana France han donat 8.086 euros a través de la campanya de suport a les petites agricultores de Kavango, a Namíbia. La població d'aquesta zona de el país està a la vora de l'emergència climàtica. Per això, Humana ha desenvolupat aquesta campanya de Fundraising entre els dies 7 de desembre i 5 de gener.

Els fons obtinguts es destinaran a la formació en agricultura de conservació de les comunitats més afectades, a la compra de llavors i la reparació i adquisició de bombes d'aigua amb què seguir transformant zones àrides en camps de cultiu per assegurar que compten amb aliments suficients per a elles i les seves famílies.

Namíbia és un dels països que més està patint els efectes de l'escalfament global i d'aquesta emergència climàtica en què estem immersos. El seu clima sempre ha estat sec i amb pluges variables; el canvi climàtic està provocant que s'accentuïn aquestes condicions ja de per si molt difícils per a la població. El país pateix sequera des de 2013. En 2019, el govern ha declarat la situació d'emergència per falta de pluges, tenint en compte que un quart de la població es troba en estat d'inseguretat alimentària, després de més de 28 mesos gairebé sense ploure.

Més informació sobre la situació a Namíbia

 

Moltes gràcies per col·laborar en la campanya de suport a Namíbia-img1