Paper actiu en el programa de CONAMA 2016

15-11-2016

La Fundació ha participat en quatre dels grups de treball que han configurat el programa de la XIII Congrés Nacional de Medi Ambient, que se celebra del 28 de novembre a l'1 de desembre al Palau Municipal de Congressos de Madrid.

Es tracta d'un fòrum obert, plural i participatiu, que s'organitza cada dos anys i que s'ha consolidat com la cita més rellevant dedicada a la sostenibilitat i el medi ambient del nostre país.
El programa consta d'un total de nou eixos o blocs temàtics. Un d'ells està dedicat als residus. Dins d'ell s'abordaran temes de cabdal importància per a la Fundació, com el desenvolupament del paquet d'economia circular, la prevenció, el treball que s'està desenvolupant per aconseguir l'abocament zero o els ponts entre la pròpia gestió de residus i l'economia circular.

Un altre dels eixos essencials per a l'organització és el de canvi climàtic, amb especial atenció a les polítiques de mitigació i adaptació a les conseqüències de l'escalfament global.

Tal com expliquen des de l'organització de CONAMA "195 països signen els Objectius de Desenvolupament Sostenible, 175 països ratifiquen l'Acord de París. Ara ens toca passar a l'acció amb una actitud oberta, participativa i dialogant. El congrés de 2016 aporta la seva fortalesa en la connexió de persones i organitzacions per impulsar el canvi a una economia baixa en carboni, circular i verd i aprofitar les seves oportunitats ".

Vine a veure'ns a l'estand 33
A més, Humana acudeix a la cita com a expositor, amb un estand (el número 33) per tal de donar protagonisme a la importància d'una correcta gestió del residu tèxtil -amb especial atenció a la preparació per a la reutilització- en la protecció del medi ambient. A més, el nostre objectiu és consolidar i augmentar les relacions que mantenim amb altres agents vinculats a la protecció del medi ambient.

Paper actiu en el programa de CONAMA 2016-img1
Paper actiu en el programa de CONAMA 2016-img2