Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

La Fundació s'incorpora a l'Registre de Petjada de Carboni de l'MITECO

11-06-2020

Humana Fundación Pueblo para Pueblo s'ha incorporat a l'Registre de petjada de carboni, compensació i projectes d'absorció de diòxid de carboni de l'Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic MITECO.

Aquest Registre, de caràcter voluntari, recull els esforços de les empreses, administracions i altres organitzacions espanyoles en el càlcul, reducció i compensació de les emissions de gasos d'efecte hivernacle que genera la seva activitat.

Al seu torn, els facilita la possibilitat de compensar tota o part de la seva petjada de carboni, mitjançant una sèrie de projectes forestals ubicats en territori nacional. Aquests projectes, integren nombrosos beneficis ambientals i socials, entre els quals es troba l'absorció de diòxid de carboni de l'atmosfera, també coneguda com segrest de carboni.

Quan una organització s'inscriu en el registre, tal com explica el mateix Ministeri, rep un certificat d'inscripció i el dret a l'ús d'un segell. Aquest segell permet distingir d'un cop d'ull:

  • El nivell de participació de l'organització en el Registre: si calcula la seva petjada, ha aconseguit reduir-la o si ha compensat tota o part d'aquesta.
  • L'any a què correspon aquest nivell de participació.

El desenvolupament d'activitats que contribueixen a la lluita contra les conseqüències de l'canvi climàtic, la reducció de la petjada de carboni de la pròpia organització, el foment de la descarbonització de l'economia i l'impuls de la gestió sostenible dels recursos tèxtils com a mecanisme per reduir les emissions es troben en l'ADN de la Fundació. Per això, aquest Registre és una senzilla eina per visibilitzar aquests valors.

 

La Fundació s'incorpora a l'Registre de Petjada de Carboni de l'MITECO-img1
La Fundació s'incorpora a l'Registre de Petjada de Carboni de l'MITECO-img2