La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant fruits

14-01-2016

La col·laboració establerta entre la companyia gallega de distribució alimentària Vegalsa-Eroski i la Fundació ha fet possible el lliurament aquesta setmana d'una aportació econòmica de prop de 17.200 euros a les Cuines Econòmiques de la Corunya, Santiago i Ferrol.

La gestió de les més de 365 tones de roba i calçat usats recollides el 2015 en els contenidors instal·lats per Humana en 60 establiments de Vegalsa de la marques Eroski / Center i Família de Galícia, Astúries i Castella i Lleó, ha fet possible l'obtenció de els recursos necessaris per realitzar aquesta aportació.

En l'acte de lliurament, celebrat a la Cuina Econòmica de la Corunya, van estar presents els representants de les Cuines Econòmiques Gallegues, José Antonio Piñón, Jacinto Torres i Javier Brage, a més de la directora de Comunicació Externa, RSC i Àrea Clients de Vegalsa- Eroski, Gabriela González, i el Responsable de Promoció Nacional d'Humana, Gustavo Pampin.

1.295 euros per al Banc d'Aliments d'Astúries

El treball conjunt entre Velgalsa i la Fundació ha permès una acció similar a Astúries. Així, aquesta setmana s'ha fet entrega d'una aportació econòmica de 1.295 euros al Banc d'Aliments d'Astúries, que ha destinat a la compra de productes de primera necessitat per als seus usuaris.

L'acte de lliurament s'ha dut a terme al Supermercat Família d'Oviedo, amb la presència de Maite Iglesias, responsable de zona de Supermercats Família, Bernardo Sopeña del Banc d'Aliments i Ricardo Rodríguez, responsable de Recollida d'Humana al Principat.

La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant fruits-img1
La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant fruits-img2