Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

La Fundació presenta un ERTO per al 85% de la plantilla amb motiu de la crisi sanitària

26-03-2020

Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha presentat avui dijous 26 de març un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació ERTO en el qual està inclòs el 85% de les 614 persones que conformen a l'equip.

Aquesta mesura s'ha pres en nom de salvaguardar la sostenibilitat de l'activitat de la Fundació i de la seva força de treball.

El ERTO s'ha presentat per causes de força major, a l'veire paralitzada gran part de l'activitat de l'organització, fruit de la crisi sanitària global que la societat espanyola està vivint amb motiu de la pandèmia de malaltia per coronavirus. L'organització va procedir a el tancament temporal de les seves botigues de moda sostenible el 14 de març i de les plantes de preparació per a la reutilització, el 19 de març.

La paralització de l'activitat de la Fundació ha respost a dos criteris: primer, seguir a peu de la lletra les mesures preses per les autoritats sanitàries i, segon, extremar les mesures de prevenció entre l'equip, els clients i la resta de persones involucrades en la tasca diària de selecció i venda de l'entitat, pel que fa a la xarxa de botigues i la preparació per a la reutilització de l'tèxtil.

El ERTO afecta per tant als departaments de Botigues i Preparació per a la Reutilització, així com als departaments de serveis centrals com a Administració, Recursos Humans, Comunicació, i Projectes de Cooperació. També està inclòs el personal dels programes d'agricultura urbana i social 3C i de Voluntariat.

L'organització desitja i espera que la crisi sanitària conclogui el més aviat possible per tal de reprendre la seva activitat i que l'equip torni als seus respectius llocs de treball.

Humana, a el mateix temps, vol enviar un missatge d'ànim a tota la ciutadania i expressar el seu condol als familiars de les víctimes de la pandèmia.

La Fundació presenta un ERTO per al 85% de la plantilla amb motiu de la crisi sanitària-img1