Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

Humana llança el seu nou Programa de Voluntariat Corporatiu

26-06-2019

Humana ha llançat un nou Programa de Voluntariat Corporatiu, centrat en l'agricultura sostenible en horts urbans, que es porta a terme en el marc del seu Programa d'Agricultura Social i Urbana 3C Conreem el Clima i la Comunitat.

La Fundació considera aquesta activitat de voluntariat corporatiu com una gran oportunitat de mobilització del capital humà de les empreses i organitzacions en la recerca de la millora de l'entorn en què operen i de la relació amb els seus grups d'interès, exercint d'aquesta manera un paper de lideratge social com a entitats responsables.

Per això Humana té clar que es tracta d'una activitat molt apropiada per a entitats que busquen una acció puntual alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, que promogui els valors del treball en equip.

Com a valor afegit, els voluntaris i voluntàries tenen l'oportunitat de visitar la Planta de Preparació per a la Reutilització de Leganés, la instal·lació més gran d'Espanya dedicada a la gestió sostenible del residu tèxtil, amb 10.000 metres quadrats de superfície i una capacitat de processament de 7.000 tones de roba i calçat a l'any.

Help Up i la Fundació Esfera, primeres organitzacions que participen en el Programa

Help Up i la Fundación Esfera han estat les primeres organitzacions que s'han sumat a aquest nou Programa de Voluntariat Corporatiu. Durant el matí d'ahir 25 de juny, l'equip de Help Up va visitar la planta per després unir-se a diverses de les persones que treballen amb la Fundació Esfera i als activistes de 3C per dur a terme diverses activitats: breu introducció a l'agricultura sostenible, catalogació de les verdures i hortalisses que s'estan cultivant en aquest moment, fabricació de bombes de llavors, identificació de possibles plagues o construcció d'una espiral de plantes aromàtiques, entre d'altres.

L'objectiu va ser compartir en un entorn natural senzilles activitats que reforcen l'esperit d'equip i interactuar amb altres col·lectius, generant aquesta comunitat que caracteritza el programa 3C. Durant la dinàmica es van abordar temes com canvi climàtic, alimentació saludable o autoconsum. Aquesta primera experiència, a tenor dels comentaris dels participants, ha estat molt satisfactòria.
 

Les millors fotografies d'aquesta jornada de voluntariat corporatiu

Humana llança el seu nou Programa de Voluntariat Corporatiu-img1
Humana llança el seu nou Programa de Voluntariat Corporatiu-img2