Humana Fundación Pueblo para Pueblo actualitza la seva imatge

14-07-2023

Després de diversos mesos treballant en una imatge nova per a la nostra organització, ja és una realitat: el primer canvi que s'adverteix és la renovació del nostre logotip. Ara és més modern, dotat d´un aspecte i color més frescos.

Inclou en alguns suports, People to People com a element diferenciador, que recull perfectament els valors i fins de l'organització: De les persones a les persones.

El tradicional globus que ens defineix també és objecte d'un restyling per fer-lo més modern i d'acord amb el moment actual. Els colors corporatius evolucionen de la mateixa manera, conservant el verd com a color principal però, a partir d'ara, amb un to més suau i amable.

Alhora la tipografia Roboto sobre la qual es construeix el nostre logotip es fa extensiva a la major part dels documents corporatius. A partir d'ara, la major part dels textos que llegiu en paper sobre Humana estaran escrits amb aquesta tipografia.

L'objectiu és enfortir la personalitat de la Fundació, tot plegat sent fidels a la nostra essència i mantenint la connexió amb el conjunt de la Federació Humana People to People.

La implantació d'aquesta imatge està sent gradual i d'acord amb els recursos de què disposa Humana.

Nova identitat per a les botigues Humana

El logotip és la peça bàsica sobre la qual estem construint una nova identitat per a les nostres botigues, que inclou rètols, colors de façana i aparadors renovats, i un nou interior més acord al concepte que volem per als nostres establiments: més actual, amb nous detalls cromàtics , un interiorisme més cuidat, noves del darrere de caixa, cartelleria i senyalètica i, en general, un millor disseny, acompanyat de nous missatges i conceptes relatius a sostenibilitat, moda i fi social, reunits en un Manifest.

Aquestes són les premisses sobre les quals s'ha reformat la botiga d'Alcalá, 171, a Madrid, reoberta el 24 d'abril, i s'ha estrenat la botiga d'Ambajadores, 78, també a Madrid, inaugurada el 9 de juny.

Les obertures previstes d'ara endavant portaran associades aquesta nova identitat. De mica en mica la resta de punts de venda s'anirà també renovant, igual que altres elements.

Més notícies

Humana Fundación Pueblo para Pueblo actualitza la seva imatge-img1
Humana Fundación Pueblo para Pueblo actualitza la seva imatge-img2