Amb l'obertura d'avui a Madrid ja són 50 botigues de moda sostenible a Espanya

09-06-2023

Avui obre les portes el punt de venda número 50 de la Fundació: està situat a Madrid, al número 78 del popular carrer d'Ambaixadors, al sud de la ciutat.

La botiga disposa de 170 metres quadrats de superfície comercial en què és possible adquirir una selecció de 5.000 peces, sabates i complements second hand.

L'any passat 2,4 milions de persones van comprar als establiments de la Fundació un total de 6,2 milions de peces de roba i accessoris.

Set de cada deu clients afirmen que en comprar una peça als establiments d'Humana no necessiten adquirir-la en un altre punt de venda convencional.

Aquest índex de reemplaçament del 70% confirma el valor ambiental de la reutilització i el foment de la prevenció del residu tèxtil i de leconomia circular. Tot això dins el marc de l'economia social.

Alhora, la moda de segona mà ha passat de ser 'roba per a persones amb escassos recursos', a resultar una manifestació de moda sostenible a preus assequibles amb un clar component de diferenciació davant de l'oferta 'fast fashion'.

Tenint en compte, a més, que la peça més sostenible és la ja fabricada.

Botigues Humana

Més notícies

Amb l'obertura d'avui a Madrid ja són 50 botigues de moda sostenible a Espanya-img1
Amb l'obertura d'avui a Madrid ja són 50 botigues de moda sostenible a Espanya-img2