Humana Day, Granada, 9 de octubre

09-10-2015

La botiga de Camí de Ronda, 152 és l'escenari d'aquest esdeveniment de sensibilització sobre el canvi climàtic en el qual es donaran cita amics, clients, col·laboradors i ciutadans en general, units a l'equip d'Humana.

El passat divendres 25, a la botiga Humana de la madrilenya carrer d'Alcalá, 171, va tenir lloc el primer dels esdeveniments de sensibilització que la Fundació organitza aquest any amb motiu del Humana Day. El lema, per tercer any consecutiu, és "Our Climate, Our Challenge '. Una setmana després, el 2 d'octubre, s'organitza un esdeveniment similar a la botiga de Ronda Universitat, 19, Barcelona.

El gran objectiu de l'acció, que se celebrarà també a Granada (9 d'octubre), és oferir als ciutadans l'oportunitat d'aprendre més sobre el canvi climàtic i sobre la feina que Humana està fent per lluitar contra els seus efectes. El propòsit és mostrar com entre tots i totes podem prevenir algunes de les conseqüències que el fenomen està causant. Gestos senzills com la reutilització, la recuperació o el reciclatge del tèxtil, tenen un efecte positiu significatiu en aquesta lluita contra el canvi climàtic.

Passarel·la secondhand

Un dels plats forts d'aquest esdeveniment de sensibilització és una passarel·la Secondhand: un grup de models amateurs, membres de l'equip de la Fundació, desfilaran lluint peces procedents de les nostres botigues. Els clients que ho desitgin podran també desfilar, obtenint a més un obsequi.

L'objectiu és dur a terme una acció de caràcter lúdic que serveixi per connectar amb la ciutadania, posant en valor la importància de la reutilització tèxtil a la protecció del medi ambient i la lluita contra l'escalfament global.

Per això, us convidem a tot i totes a participar

Humana Day
Barcelona 9 de octubre. 19 hores
Ronda Universitat, 19

Més informació, a Facebook

VIDEO HUMANA DAY 2015

VIDEO COMING FULL CIRCLE

HUMANA DAY Barcelona a Flickr

Humana Day, Granada, 9 de octubre-img1
Humana Day, Granada, 9 de octubre-img2
Humana Day, Granada, 9 de octubre-img3