Humana Day 2016: Barcelona, 29 de setembre

16-09-2016

La setena edició del Humana Day està dedicada a la importància d'impulsar una educació de qualitat per aconseguir el progrés de les comunitats més desafavorides de l'hemisferi Sud.

L'educació és una peça clau en la lluita contra la pobresa i en el desenvolupament de les comunitats i les persones. Així, l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible número 4 està dedicat a l'educació i el seu gran objectiu és "garantir i promoure les oportunitats d'aprenentatge permanent per a tots".

Per això, l'impuls de la formació, l'educació, la capacitació i el progrés de les comunitats involucrades són l'objectiu fonamental dels programes de cooperació d'Humana People to People.

Els programes d'educació d'Humana es duen a terme principalment en dos àmbits:

* La formació de professors d'educació primària
* La formació professional per a joves

 

La sensibilització, la clau

El Humana Day és un esdeveniment internacional de caràcter anual en què participen més d'una desena d'organitzacions de la Federació Humana People to People a Europa. L'objectiu principal d'aquesta jornada de sensibilització és donar a conèixer la tasca que es porta a terme en els diferents països en els quals està present la Federació a través dels diferents programes de cooperació implementats.

 

Seus, dates i lliurament dels VII Premis Humana de Reutilització de Tèxtil

El Humana Day 2016 i la corresponent entrega dels VII Premis de Reutilització de Tèxtil tindran lloc a:

*Barcelona, ??29 de setembre, al Cercle d'Economia

*Madrid, 6 d'octubre, al Círculo de Bellas Artes

*Sevilla 10 de novembre, Casino de la Exposición

Mitjançant els premis la Fundació reconeix i agraeix el suport prestat pels ciutadans, dels ajuntaments i les empreses col·laboradores en l'àmbit de la reutilització i el reciclatge de la roba usada i la cooperació al desenvolupament.

Enric Carrera, ponent a Humana Day Barcelona

En el cas de l'esdeveniment de Barcelona, comptarem com a ponent amb Enric Carrera, Doctor en Enginyeria Tèxtil per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Màster en Enginyeria Tèxtil, Paperera i Gràfica, Màster en Educació Ambiental i Màster en Ecoauditories. Des de l’any 1986 és professor Titular del Departament d’Enginyeria Tèxtil i Paperera de la UPC. Des de 1996 combina la seva activitat docent i investigadora en el àmbit de l’Enginyeria tèxtil amb el de la Sostenibilitat a través de la Càtedra UNESCO de Sostenibilitat de la UPC.

També està prevista la participació de l'Encarregat de Negocis de l'Ambaixada de la República Democràtica del Congo a Espanya, Oscar Matondo Ma Muanda. Matondo parlarà sobre la realitat dels projectes de cooperació d'Humana al seu país i el desenvolupament de les comunitats més desfavorides.

Comptes amb completa informació sobre el Humana Day a l'edició monogràfica del Butlletí que hem editat i que pots trobar a les nostres botigues.

Programa Humana Day 2016. Barcelona. 29 de setembre. Cercle d'Economia

Humana Day 2016: Barcelona, 29 de setembre-img1
Humana Day 2016: Barcelona, 29 de setembre-img2
Humana Day 2016: Barcelona, 29 de setembre-img3