En marxa el projecte d'Educació finançat per AECID

17-10-2011

Avui arrenca el Projecte per sensibilitzar la població escolar de municipis de Madrid i Toledo sobre els Objectius de Desenvolupament del Mil · lenni i la realitat en països menys desenvolupats a través de titelles de materials reciclats.

En total són 50 col · legis els que van participar en el projecte d'aquí fins al juny de 2012, data de finalització d'aquest. En conjunt, s'estima que el nombre de nens i nenes participants superarà els 1.200. El projecte està finançat per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) que per primera vegada hagi decidit donar suport a un programa d'Humana a Espanya.

Primers col · legis participants
Del 18 al 21 d'octubre té lloc al col · legi Pedro Melendo García de Olías del Rey (Toledo) les primeres sessions i tallers d'aquest projecte, amb la participació d'un centenar de nens i nenes de primària. El 25 i 27 d'octubre serà el torn del col · legi Mare de Déu del Rosari de Titulcia (Madrid), amb la presència de 24 alumnes i alumnes del centre.

Ja al novembre, els dies 8, 10, 15 i 17 està previst sessions similars al centre Remigio Laín de Yuncler (Toledo) en el qual s'espera participin 52 estudiants de primària, mentre que del 22 al 25 d'aquest mes, l'equip d'Educació d'Humana es desplaçarà al col · legi Duc de Rivas de Sevilla La Nova (Madrid).

En marxa el projecte d'Educació finançat per AECID-img1
En marxa el projecte d'Educació finançat per AECID-img2