Conveni amb Padre Rubinos per impulsar programes d'acció social a la Corunya

28-11-2012

Amb aquest acord, Humana segueix avançant dins del seu Programa d'Acció Social amb l'objectiu de revertir part dels recursos obtinguts amb la recollida de la roba i el calçat usat cap als seus col·laboradors que, alhora, canalitzen aquesta ajuda vers les famílies amb majors necessitats.

Amb la signatura del conveni, la Fundació obre una altra línia d'actuació en el marc de l'acció social, donant suport a entitats amb una llarga experiència en aquest àmbit. A través d'aquest conveni, la Fundació contribuir a la valuosa tasca que Padre Rubinos porta a terme des de 1918.

Donació per a l'Albergue de Transeúntes

L'acord inclou la donació de 6.000 euros a la Institución Benéfico Social, que es destinaran a la compra d'aliments per a l'Albergue de Transeúntes que gestiona. Fins al 2011, aquest alberg havia atès més de 5.200 'persones sense llar', és a dir, totes aquelles persones que no poden accedir i/o conservar un allotjament adequat, adaptat a la seva situació personal, permanent i que els proporcioni un marc estable de convivència, ja sigui per raons econòmiques o altres barreres socials.

La Fundació i Padre Rubinos han dut a terme avui una roda de premsa, a la seu de la institució, per informar sobre l'acord. La roda de premsa ha anat a càrrec de David Vázquez, responsable Oficina Central Recollida d'Humana, i Eduardo Aceña, President de Padre Rubinos.

Dins del seu Programa d'Acció Social, Humana compta amb els anomenats "Bons d'Ajuda" que anualment beneficien milers de ciutadans que poden adquirir peces a la xarxa de botigues de la Fundació de manera gratuïta. L'organització desenvolupa també un Projecte d'Agricultura Social i Sostenible que inclou el suport tècnic i financer a entitats especialitzades en aquest àmbit.

Conveni amb Padre Rubinos per impulsar programes d'acció social a la Corunya-img1
Conveni amb Padre Rubinos per impulsar programes d'acció social a la Corunya-img2
Conveni amb Padre Rubinos per impulsar programes d'acció social a la Corunya-img3