9,3 milions d 'euros per a educació i agricultura des de 2010

10-07-2015

Entre 2010 i 2014 Humana ha destinat un total de 9,3 milions d'euros a projectes d'educació i agricultura a Àfrica, Amèrica Llatina i Àsia. La major part dels fons es concentren a l'Àfrica, amb 8.760.000 d'euros.

Aquests projectes s'han involucrat a una mitjana anual de 95.000 persones de 14 països, bàsicament en àrees rurals amb alts índexs de pobresa.

En el cas de l'àmbit d'educació, la quantitat ascendeix a 5,99 milions d'euros, mentre que la resta correspon a les accions per promoure l'agricultura i el desenvolupament rural de les comunitats amb què treballem.

Fruit del nostre suport, els participants de les nostres accions poden cultivar d'una manera més productiu, comptar amb aliments sans i suficients per al seu manteniment, vendre els excedents en els mercats locals per obtenir ingressos extres o, d'altra banda, tenir accés a una educació de qualitat per als més petits.

Fons generats amb la valorització de la roba

Els fons destinats per la Fundació han estat generats gràcies a la gestió professional de les donacions de roba usada dels ciutadans. La roba rebuda s'ha convertit en suport real per a aquestes poblacions gràcies a ells ia les institucions que avalen el nostre treball, algunes des de fa dècades.

Alguns d'aquests projectes de desenvolupament, a més, adquireixen una dimensió superior com a conseqüència de l'adjudicació de fons externs procedents de donants com la Unió Europea o l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).

Memòria d'Activitat 2014

D'altra banda, ja es pot consultar i descarregar la Memòria d'Activitat 2014 de la Fundació, en la qual es troba completa informació sobre la tasca de la Fundació, inclosos els projectes de cooperació duts a terme, per països i àmbits d'activitat, així com els fons aportats a cada un d'ells. Es tracta d'un document que ofereix un complet resum de les accions desenvolupades l'any passat.

-

9,3 milions d 'euros per a educació i agricultura des de 2010-img1
9,3 milions d 'euros per a educació i agricultura des de 2010-img2
9,3 milions d 'euros per a educació i agricultura des de 2010-img3