Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

25 botigues de moda sostenible ia a Madrid

14-01-2019

Humana inaugura avui nova botiga de moda sostenible a Madrid, al carrer Hortaleza, 19, al cor de Chueca. Amb aquesta són ja 25 punts de venda a la capital i 49 a tot Espanya. A través de la seva xarxa de botigues la Fundació promou la reutilització i un model de consum més respectuós amb el medi ambient.

El local del carrer Hortaleza compta amb dues plantes i 200 metres quadrats de superfície en què és possible trobar peces de dona, home i complements. Disposa a més de secció vintage, molt apropiada tenint en compte la zona de la ciutat en la qual es troba.

La moda sostenible com a alternativa al fast fashion
Una peça fast fashion s'utilitza de mitjana cinc vegades i ens desfem d'ella 35 dies després de comprar-la, segons un informa de l'Ellen MacArthur Foundation. En l'actualitat es venen cada any 80.000 milions de peces cada any, una xifra que es duplicarà si continua la tendència actual. Això implicarà a més, que la indústria de la moda suposarà la quarta part de les emissions de CO2 globals.

Segons afirma l'estudi de la Ellen MacArthur, 'és el moment que la roba es dissenyi de manera diferent, s'usi durant més temps i es reutilitzi i es recicli tant com sigui possible. En una nova economia per al tèxtil, la roba es dissenyaria per durar més i es podria llogar, revendre i reutilitzar fàcilment. Proposem una visió per a una economia del tèxtil relacionada amb els principis de l'economia circular ".

En aquest context, cada vegada cobra més força la moda sostenible. La xarxa de botigues d'Humana s'ha consolidat com un motor de consum responsable basat en la sostenibilitat. Es tracta de consumir el que realment es necessiti i fer-ho en comerços en els quals aquesta sostenibilitat sigui la raó de ser. En el cas de la Fundació, amb el valor afegit que té un clar fi social.

I Love Second Hand

25 botigues de moda sostenible ia a Madrid-img1
25 botigues de moda sostenible ia a Madrid-img2