24.04 Join The Secondhand Revolution

01-03-2018

Humana porta 31 anys a Espanya fomentant la protecció del medi ambient mitjançant la reutilització del tèxtil i, amb això, potenciant la moda sostenible.

No hi ha peça més sostenible que la ja fabricada, per això un any més volem sumar-nos als actes commemoratius i reivindicatius amb motiu del Fashion Revolution Day des de la nostra tasca de reutilització.

Creiem que la moda Secondhand és una alternativa assequible i sostenible per al consumidor enfront del sistema de producció lineal de moda actual, davant del fast fashion. També és una alternativa per a l'excedent de tèxtil que actualment hi ha en circulació fruit d'hàbits de consum poc responsables. Donant allò que ja no fem servir, evitem la generació de residus i permetem que altres persones els puguin donar una segona vida, promovent una indústria de la moda basat en un model d'economia circular.

Des de la Fundació ens esforcem cada dia per ajudar a crear un sistema més respectuós amb el medi ambient i amb les persones i les comunitats. Per això avui, 24 d'abril, més que mai us animem a que us sumeu amb nosaltres a la revolució de la moda, us sumeu a la revolució del Secondhand.

24.04 Fashion Revolution Day. 5 anys del drama de l'Hotel Rana Plaza de Bangla Desh, fàbrica de tèxtil en què van morir més de 1.200 persones.

Mès info en I Love Secondhand

 

#JoinTheFashionRevolution

#JoinTheSecondhandRevolution

24.04 Join The Secondhand Revolution-img1