Ja pots descarregar el llibre 'Titelles del Mil·lenni'

13-02-2012

Ja pots descarregar el llibre Marionetas del Milenio. Los Objetivos de Desarrollo del Milenio Vistos desde el Sur. Es tracta d'un llibre d'històries explicades per nois i noies africans, que tracten diferents àmbits del seu dia a dia. La idea és entretenir i educar una part de la població escolar espanyola utilitzant vivències diferents a les seves per a introduir-les en temes i realitats difícilment imaginables sense les experiències explicades directament.

Amb aquest llibre pretenem complementar el cicle d'activitats realitzat a cadascuna de les escoles d'educació primària que participen en el projecte Aumento del conocimiento y participación de la población escolar sobre los ODM a través de marionetas de materiales reciclados, cofinançat per AECID. El text inclou instruccions senzilles per a la creació de titelles i il·lustracions dels models per a facilitar la seva creació amb la finalitat que nois i noies puguin fabricar-les tant en el col·legi com a casa sota la supervisió d'un adult.

Els relats i les funcions amb les titelles fabricades permetran als nens i nenes d'Espanya conèixer el món on vivien altres nois i noies d'Àfrica a través de set dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni.

Ja pots descarregar el llibre 'Titelles del Mil·lenni'-img1
Ja pots descarregar el llibre 'Titelles del Mil·lenni'-img2