Units en la Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible

01-06-2015

Del 30 de maig al 5 de juny se celebra a tot Europa la Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible. El seu objectiu és donar visibilitat a tot tipus d'activitats, projectes i esdeveniments que promouen la sostenibilitat.

En total se celebren 3.677 activitats associades a aquesta acció en 28 països, 40 d'elles a Espanya. Lutz Ribbe, President de l'Observatori del Desenvolupament Sostenible del Comitè Econòmic i Social Europeu, assenyala que "el desenvolupament sostenible és un repte que requereix no només el compromís d'actors polítics, sinó també un compromís fort i actiu de la societat civil en tots els nivells , incloent a empreses, sindicats, consumidors i ONG ".

Per Humana, aquest compromís és part de la seva raó de ser. Un gest tan simple com dipositar una bossa de roba usada en un dels nostres contenidors o adquirir roba en una de les nostres botigues fa que contribueixi a la sostenibilitat, de manera global.

Accions com aquesta Setmana Europea són molt positives a nivell de sensibilització, però cal anar més enllà, convertint la sostenibilitat en responsabilitat de tots i totes

-

Units en la Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible-img1
Units en la Setmana Europea per al Desenvolupament Sostenible-img2