Units als objectius socials de les empreses col·laboradores

09-07-2015

Humana desenvolupa de la mà d'aquestes empreses i els seus programes de RSE accions vinculades a l'ajuda social, com la duta a terme amb Vegalsa / Eroski, que ha inclòs la donació de 17.500 € als Bancs d'Aliments de Galícia i Astúries.

La valorització de les donacions de roba usada dels ciutadans permet Humana obtenir els fons necessaris per assegurar la sostenibilitat de l'organització i dels seus fins socials, materialitzats en els projectes de cooperació al desenvolupament en els països del Sud, i de protecció del medi ambient i ajuda social a Espanya.

Aquest procés permet transformar el tèxtil en fons que al seu torn són revertits, en part, en iniciatives vinculades als programes de RSE de les empreses col·laboradores. Mitjançant aquests recursos la Fundació porta a terme accions puntuals de la mà d'elles, com a prolongació de les seves accions de responsabilitat social. És a dir, Humana i aquestes empreses parteixen d'un model i unes inquietuds comuns i troben en l'àmbit del que és local espais d'actuació afins.

L'exemple de Vegalsa-Eroski

Vegalsa-Eroski representa en aquest sentit un excel·lent exemple d'empresa amb la que duem a terme accions de tipus social. Així, al febrer passat Humana i Vegalsa-Eroski van fer entrega d'una ajuda de 15.000 euros a la Federació Gallega de Bancs d'Aliments (Fegaban) per a la compra de productes de primera necessitat.

La gestió i valorització de les 350 tones de roba i el calçat usats recollides per la Fundació durant 2014 en els contenidors ubicats en els establiments Eroski / Center de tota Galícia, van permetre obtenir els recursos necessaris per a aquesta aportació.

De la mateixa manera, Humana i Vegalsa-Eroski van lliurar 2.500 euros al Banc d'Aliments d'Astúries, que ha decidit invertir els fons en 1.000 unitats de cafè soluble que estaran a disposició de les 26.000 persones a les que presten el seu suport.

D'aquesta manera, contribuïm a la millora de la realitat socioeconòmica i la qualitat de vida de col·lectius desfavorits. De la mà de les empreses col·laboradores de la Fundació, completem la tasca de protecció del medi ambient desenvolupada, amb iniciatives amb un clar impacte sobre la nostra societat.

Units als objectius socials de les empreses col·laboradores-img1
Units als objectius socials de les empreses col·laboradores-img2
Units als objectius socials de les empreses col·laboradores-img3