Uneix-te al programa DESTOCK.A

02-11-2011

L'objectiu d'aquest programa és donar una oportunitat a aquells fabricants de moda a l'engròs, intermediaris, botigues, boutiques o grans superfícies que vulguin desfer dels seus estocs de roba i calçat per dedicar-los a la cooperació al desenvolupament. Alcampo, C & A, Sara Lee o Eroski són algunes de les empreses que ja han col · laborat amb Humana en aquest programa.

Per això, Humana es compromet a dur a terme una gestió eficaç, eficient i professional d'aquests estocs. Amb això, les empreses participants en DESTOCK.A contribueixen a la millora de la seva imatge corporativa i al desenvolupament de dels seus programes de Responsabilitat Social Corporativa, obtenint una desgravació fiscal d'un 25% del valor de la mercaderia donada.

Humana es compromet, a més, a donar el màxim valor social als estocs de roba i calçat, posar en valor la imatge de marca de les empreses col · laboradores i oferir el màxim d'informació al donant sobre el destí de la roba i sobre els recursos obtinguts per a la cooperació al desenvolupament.

Gràcies a aquest programa, Humana facilitarà a diverses poblacions vulnerables d'Àfrica seu accés a programes d'educació i inserció laboral que contribuiran al desenvolupament de les comunitats, les seves condicions de vida gràcies als projectes que es duen a terme en l'àmbit de les prevenció de malalties contagioses com el VIH / SIDA. Podran accedir, així mateix, a programes de desenvolupament comunitari, agrícola i rural, que inclouen accions de seguretat alimentària i ajuda a la infància

Uneix-te al programa DESTOCK.A -img1
Uneix-te al programa DESTOCK.A -img2