Tot a punt pel festival i seminari Youth in Action, a Sud-àfrica

06-06-2013

El Festival i el Seminari internacional representen la culminació d'aquest projecte té com objectiu impulsar les capacitats dels joves de 20 comunitats a Soweto, Westrand i Durban (Sud-àfrica), per millorar les seves habilitats i contribuir positivament en el desenvolupament de les seves comunitats a través del art i la cultura, que va començar l'abril del 2012. El festival i el seminari Youth in Action se celebren del 2 al 4 de juliol a Krugersdorp, Gauteng.

El projecte, que involucra més de 2.000 joves, està demostrant la força creativa i constructiva que la joventut sud-africana és capaç de desenvolupar quan se'ls dóna l'oportunitat i el suport per aprendre noves aptituds, interactuar i formular els seus propis punts de vista sobre temes d'importància per a les seves comunitats.
El Seminari sorgeix com un espai acadèmic, en què participaran especialistes en els àmbits cultural i polític, donants i altres actors importants involucrats en el projecte per tal de reflectir el poder i l'abast de la cultura com a motor de progrés. 

Durant el seminari es compartiran recomanacions, coneixements i idees per a la seva aplicació a Sud-àfrica i en altres països en desenvolupament. La celebració simultània del Festival, amb més de 2.000 participants, serà el millor exemple de la tasca duta a terme, involucrant als implementadors del projecte, cofinançat per la UE. Compta amb la col · laboració de GOMACC i la Universitat de Girona i implica igualment a Humana People to People South Africa.

Amb la combinació del seminari i el festival es pretén aconseguir un fort impacte en els participants demostrant la importància de les accions culturals per enfortir el desenvolupament i la cohesió social.

Tot a punt pel festival i seminari Youth in Action, a Sud-àfrica-img1
Tot a punt pel festival i seminari Youth in Action, a Sud-àfrica-img2
Tot a punt pel festival i seminari Youth in Action, a Sud-àfrica-img3