Teixits Educatius, el nostre nou programa de sensibilització

27-04-2016

Teixits Educatius és el nou programa de Sensibilització de la Fundació, sota el qual s'aglutinen totes les activitats que es duguin a terme a partir d'ara en l'àmbit de l'educació i la conscienciació a Catalunya.

Com a organització compromesa amb la societat, responem al repte de formar i informar sobre temàtiques essencials per al desenvolupament sostenible. Posem en relleu que, tot i que és un residu, el tèxtil es converteix en un recurs, amb una marcada finalitat social, amb la gestió adequada.

Prevenció de residus

Amb Teixits Educatius i juntament amb els seus col·laboradors, Humana incideix en la importància de difondre la importància de la prevenció de residus i la reutilització del tèxtil usat, i la seva relació amb la sostenibilitat global, la protecció del medi ambient i la cooperació al desenvolupament.

Dins d'aquest nou programa, s'inclou 'Hi ha Roba Estesa', una activitat amb dues modalitats: educació formal (destinada a centres escolars i altres col·lectius) i no formal (destinada a centres comercials i altres espais públics).

A través de Teixits Educatius, Humana ofereix als seus col·laboradors la possibilitat d'alinear-se amb les polítiques recollides al Programa de Prevenció i Gestió de Residus i Recursos de Catalunya (PRECAT20) amb incidència directa sobre els seus ciutadans.

Teixits Educatius, el nostre nou programa de sensibilització-img1
Teixits Educatius, el nostre nou programa de sensibilització-img2