TCE, la lluita continua en el Dia Mundial de la SIDA

01-12-2011

Amb motiu del Dia Mundial de la Sida, avui s'ha desenvolupat un acte comunitari en Infulene, al barri de Machava, a Maputo, a prop de la seu de ADPP a Moçambic, soci local d'Humana en aquest país. Aquest és només un exemple dels milers d'actes similars que han tingut lloc avui, que demostren el grau de mobilització que s'aconsegueix quan diverses institucions es posen d'acord.

ADPP i la Fundació han participat en l'acte de Infulene a través del programa TCE - Total Control Epidemic-mitjançant el qual Humana People to People lluita de manera sistemàtica contra el virus del VIH i la malaltia de la SIDA.

TCE es basa en la definició d'una àrea geogràfica de 100.000 persones, anomenada 'Àrea TCE', en què s'organitza una campanya d'informació de tres anys de durada amb el propòsit que cada persona tingui els coneixements necessaris per controlar el virus .

En l'actualitat, el programa contempla set 'Àrees TCE' a Gaza i una més a Maputo, molt a prop de Infulene, motiu pel qual han participat en l'acte comunitari, informant als presents i fent un total de 30 test voluntaris de VIH / SIDA. Aquest tipus de proves són molt positius en la lluita contra aquesta malaltia, ja que permeten saber l'estatus del possible malalt en el moment.

TCE, la lluita continua en el Dia Mundial de la SIDA-img1
TCE, la lluita continua en el Dia Mundial de la SIDA-img2