Nous acords amb empreses de distribució

11-12-2012

La Fundació amplia la seva xarxa de reciclatge tèxtil i cooperació amb la incorporació de diversos establiments de les cadenes de supermercats Condis, AhorraMas i Hiber.

L'acord establert amb Condis recull la instal·lació, en una primera fase, d'una dotzena de contenidors d'altres tants supermercats de Catalunya. D'altra banda, s'ha ampliat el conveni de col·laboració que mantenia amb Ahorramás, incorporant 12 contenidors més als 8 ja presents a diversos supermercats de la cadena a la Comunitat de Madrid i Toledo. En el cas d'Hiber, s'acaba d'establir un acord per a la ubicació de contenidors a quatre establiments de l'empresa.

La incorporació de col·laboradors privats permet diversificar la ubicació dels contenidors de tèxtil d'Humana, fent-los més accessibles per als ciutadans. Es tracta també d'una iniciativa que s'integra als programes de Responsabilitat Social empresarial de moltes de les empreses col·laboradores. En conseqüència, a les ubicacions habituals al carrer, deixalleries i instal·lacions municipals se sumen localitzacions com supermercats, centres comercials, aparcaments o estacions de servei. A més, la nostra organització promou campanyes puntuals de recollida a d'altres espais comercials i instal·lacions privades.

La Fundació ofereix a les empreses i ajuntaments la possibilitat d'unir-se a una xarxa avalada per un servei professional i més de 25 anys d'experiència, present a més de 30 països.

Nous acords amb empreses de distribució-img1
Nous acords amb empreses de distribució-img2