Nova botiga Humana a les portes de la Fashion Revolution Week

21-04-2017

Humana potencia la seva xarxa de botigues de moda sostenible amb l'obertura avui 21 d'abril de un nou punt de venda a Barcelona, ??al Carrer Mallorca, 592, al Barri del Clot.

Compta amb una superfície de venda de 165 metres quadrats i inclou seccions de dona, home, nen-nena i complements.

A través de la seva xarxa de botigues, la Fundació promou la moda sostenible i la reutilització de tèxtil, donant una segona vida a la roba usada. No hi ha peça més sostenible que la que ja està fabricada.

Comptes amb més informació a welovesecondhand.com

Join the Secondhand Revolution

L'obertura es produeix a les portes del Fashion Revolution Day, que enguany es converteix en la Fashion Revolution Week. El món de la moda es tenyeix de reivindicació cada 24 d'abril per recordar l'esfondrament el 2013 l'edifici Rana Plaza, a Bangla Desh, amb un tràgic balanç de més de 1.100 víctimes; l'immoble albergava diverses fàbriques que produïen peces per a una trentena de marques internacionals. Es tracta d'un homenatge a les víctimes, una crida a la reflexió sobre com es produeix la roba que vestim i una reivindicació que és possible una altra manera de consumir moda. Les botigues d'Humana són una excel·lent expressió de la moda sostenible i per això comparteixen la filosofia i els principis del Fashion Revolution Day.

Humana s'uneix a les activitats amb motiu de la Fashion Revolution Week de la mà de Upcycling Barcelona i de la Fundació Pineda per al Foment i Desenvolupament de l'Educació i la Cultura, a través del seu projecte Fashion Frame.

Upcycling BCN promou des del 20 al 28 d'abril diverses activitats amb motiu del FRD. El 28 d'abril Humana participa activament en l'esdeveniment promogut per Upcycling Barcelona, ??a la Plaça Fort Pienc, de 17 a 20 hores: per una banda, cedint roba per a la passarel·la de moda sostenible prevista. De l'altra, participant com a ponents a la taula rodona 'Com podem consumir d'una manera més sostenible?' Durant la taula, la Fundació abordarà la compra de peces Secondhand com a vehicle per potenciar un consum més sostenible i conscient.

El dissabte 29 la Fundació participa en les jornades 'Moda, tradició i innovació. Educar per a un consum alternatiu', organitzades per la Fundació Pineda, al Palau Macaya de Barcelona. Humana participa com a ponent en una de les taules rodones enquadrades en les jornades.

Nova botiga Humana a les portes de la Fashion Revolution Week-img1
Nova botiga Humana a les portes de la Fashion Revolution Week-img2