Nova botiga de moda Sostenible a Sevilla

16-06-2016

Humana obre avui nova botiga de roba Secondhand a Sevilla: està situada al carrer Marquès de Pickman, 33, entre el Parc Amate i Gran Plaça, a pocs minuts a peu de la zona de Nervión.

Amb aquesta obertura, la Fundació té tres establiments de moda sostenible a Sevilla, i dos més a Granada.

La nova botiga té una superfície de 120 metres quadrats que disposen d'una àmplia oferta de més de 4.000 peces d'home i dona, complements i roba per a nens. Els clients poden comprar tant les últimes tendències com peces singulars impossibles d'adquirir en un altre lloc. I tot això a preus assequibles: per exemple, una família formada per dos adults i dos nens pot equipar-completament per menys de 100 euros.

La roba procedeix de la central de classificació de tèxtil de la Fundació en Valderrubio (Granada). S'hi selecciona acuradament la roba i el calçat que els andalusos donen a través dels 870 contenidors d'Humana a Andalusia; l'any passat van recollir 2.063 tones de tèxtil usat.

Promovent la segona vida de la roba

En total, la Fundació compta en l'actualitat amb 39 botigues de moda sostenible a Barcelona (16), Madrid (18), Sevilla (3) i Granada (2).

A través de la seva xarxa de botigues, Humana promou la segona vida de la roba com a pilar de la moda sostenible i incentiva el consum responsable perquè no hi ha peça més sostenible que la ja fabricada, ajuda a la protecció del medi ambient, i genera fons per els programes de cooperació i ajuda social.

Nova botiga de moda Sostenible a Sevilla-img1
Nova botiga de moda Sostenible a Sevilla-img2