Els nostres contenidors renoven la imatge

09-06-2015

La Fundació ha començat l'actualització del seu característic contenidor de roba i calçat usat: manté el color verd i estrenen nous adhesius amb una clara crida a l'acció: 'Donant la teva roba i calçat usats contribueixes a crear un món més sostenible' i un missatge: 'Humanitza la teva roba'.

De mica en mica la nova imatge s'està implantant en els 5.200 contenidors que formen la xarxa de recollida de tèxtil d'Humana. La implantació s'està duent a terme en els dos tipus fonamentals de contenidor que s'està utilitzant: tant en el tradicional Easy-Push, com el model estrenat en 2014, que suposa un important avanç en matèria de seguretat i usabilitat per als donants.

En tots dos casos, la capacitat és de 2,5 metres cúbics. Compten amb proteccions davant condicions atmosfèriques adverses, tots els cants estan arrodonits o polits per evitar les arestes vives o tallants, el material de construcció no és inflamable i evita que un possible foc interior es propagui a l'exterior del contenidor i és resistent a la corrosió.

Els nostres contenidors renoven la imatge-img1
Els nostres contenidors renoven la imatge-img2