Ens veiem a BioCultura Barcelona

06-05-2014

Del 8 a l’11 de maig Humana estarà present per segon any consecutiu a la Fira de productes ecològics i consum responsable BioCultura Barcelona, que se celebrarà al Palau Sant Jordi.

La Fundació explicarà als assistents la tasca que duu a terme al voltant de la protecció al medi ambient, la cooperació, l’educació per al desenvolupament, l’agricultura social, el reciclatge tèxtil i la moda sostenible, gràcies als recursos que obté de la gestió tèxtil procedent de la roba usada.

Segons els organitzadors, BioCultura Barcelona compta amb més de 700 expositors i s’hi esperen uns 70.000 visitants que hi podran trobar més de 16.000 referències de productes del sector del “bio”: alimentació ecològica, tèxtil orgànic, ecomaterials, energies renovables … i també reciclatge.

La Fundació hi disposarà d’un estand (el número 387 al pavelló 2) on hi distribuirà l’“Humana Notícies”, una publicació que té la vocació de ser un mitjà per interactuar i comunicar amb la els ciutadans i donants de tèxtil i amb els nostres col•laboradors públics i privats.

També hi serem presents a l’espai d’activitats infantils MamaTerra: el dissabte i el diumenge hi farem un taller de titelles dirigit a nens i nenes de 4 a 12 anys. És una manera divertida d’aprendre els valors del reciclatge tèxtil, la protecció del medi ambient i el canvi climàtic. Els tallers tindran lloc el dissabte 10 de maig d’11 a 13h i de 17 a 19h, i el diumenge 11 de maig d’11 a 13h.

-

Ens veiem a BioCultura Barcelona-img1
Ens veiem a BioCultura Barcelona-img2