Més moda sostenible a Madrid i Sevilla

22-09-2016

Humana inaugura avui nova botiga de moda sostenible a Madrid, al Carrer Laguna 123, al barri de Carabanchel. Compta amb 150 metres quadrats de superfície comercial distribuïts en una sola planta.

Amb aquesta nova botiga la Fundació posa a l'abast dels clients de la zona la millor selecció de moda Secondhand per a tota la família i una àmplia gamma de tèxtil per a la llar, tot això amb una estupenda relació qualitat-preu.

Obertura a Sevilla
Demà està prevista la inauguració d'una nova botiga de la Fundació a Sevilla. Està situada al carrer Sant Jacint, 69, al barri de Triana. Compta igualment amb 150 metres quadrats de superfície comercial.

Amb aquestes dues obertures, Humana suma un total de 42 botigues: 21 a Madrid, 16 a Barcelona, ??3 a Sevilla i 2 a Granada.

Des de 1987 la Fundació desenvolupa un model especialitzat en preparació per a la reutilització. Promou, per tant, la segona vida de la roba com a pilar de la moda sostenible. Perquè no hi ha peça més sostenible que la que ja està fabricada. La xarxa de botigues és essencial en aquesta tasca d'impuls de la reutilització.

L'any passat van passar per les botigues Humana 1,23 milions de clients.

Més moda sostenible a Madrid i Sevilla-img1