Arriba el fred, a què esperes per donar la roba vella?

05-11-2013

Arriba el fred i, amb ell, l'habitual ' canvi d'armari ': la roba d'estiu dóna pas a abrics, jerseis de coll alt i peces de llana. Tot això provoca que durant aquesta època les donacions de tèxtil i calçat s'incrementin, el que suposa un repte per al Departament de Recollida i per al conjunt de la Fundació.

Basant-se en el comportament i les estadístiques d'altres anys i en la conjuntura actual, a Humana redoblamos nostres esforços per assegurar que el primer pas del procés de gestió de tèxtil es porta a terme de manera òptima. Reforcem aquelles rutes en què el ritme de donacions és superior, arribant, en determinats casos, a buidar els contenidors diàriament. Sempre amb la mirada posada en oferir el millor servei als 800 ajuntaments i 500 entitats privades col · laboradores.

Logística i classificació
El creixement de les donacions provoca, a més, que les plantes de classificació multipliquin la seva activitat, per tal de respondre convenientment a aquests pics d'activitat a la Recollida. La logística, la capacitat d'emmagatzematge de la roba apropiada per a altres estacions i de gestió de les trameses de tèxtil a l'Àfrica, sobretot a Moçambic i Guinea Bissau, també es posa a prova durant aquestes setmanes.

Ara, doncs, és un excel · lent moment per fer el canvi d'armari i seleccionar aquella roba i calçat que ja no s'utilitzen. Et convidem a que dipositis aquestes peces i complements en qualsevol dels 5.000 contenidors de la Fundació o en alguna de les 28 botigues second hand existents.

Amb aquest senzill gest estaràs col · laborant amb la preservació del medi ambient i alhora donant suport diversos projectes de cooperació per al desenvolupament en altres països. 

Si tens qualsevol dubte sobre on dipositar la roba , pots trucar al 902 170 273 oa la Delegació d'Humana més propera al teu domicili.

Moltes gràcies per la teva col · laboració.

Arriba el fred, a què esperes per donar la roba vella?-img1
Arriba el fred, a què esperes per donar la roba vella?-img2
Arriba el fred, a què esperes per donar la roba vella?-img3