Llancem 'Humana Notícies Astúries'

25-02-2014

Aquesta setmana comença la distribució de 'Humana Notícies Astúries', butlletí que recull notícies, experiències i testimonis al voltant del treball d'Humana a Astúries. Protecció del medi ambient, cooperació al desenvolupament, creació d'ocupació, agricultura social i accions d'ajuda social són els temes principals d'aquesta publicació.

En total s'han editat 15.000 exemplars: 12.000 es repartiran d'aquí a aquest divendres mitjançant bustiada a Avilés, Oviedo i Gijón, 600 es van repartir el passat diumenge a la trobada de futbol entre el Real Avilés i el Real Oviedo, la resta estan disponible a El Ropero de Humana.

El ‘Humana Notìcies Astùries’ neix amb la vocació de ser un mitjà per interactuar i per comunicar l'actualitat de la Fundació als donants de tèxtil usat així com a les institucions i entitats privades que col • laboren amb l'entitat. Vol ser també un instrument per difondre les iniciatives i projectes que realitzem a Astúries i per agrair el suport i la confiança que la ciutadania i els col • laboradors dipositen en el treball que Humana desenvolupa a la comunitat.

Llancem 'Humana Notícies Astúries'-img1
Llancem 'Humana Notícies Astúries'-img2