La planta de classificació de Valderrubio, a ple rendiment

12-02-2014

Des de 2013 Humana compta amb una nova planta de classificació en Valderrubio, prop de Granada. Es tracta d'unes modernes instal • lacions de 8.000 metres quadrats de superfície, en què treballen més d'una trentena de persones. L'any passat , aquest equip va classificar 3.100 tones de roba i calçat usat, procedent majoritàriament dels més de 1.000 contenidors existents a Andalusia. Humana està present a Valderrubio des de 2000, data d'inauguració de l'antiga central de classificació.

La nova planta compta amb una àrea dedicada a oficines i quatre grans zones destinades a recepció, classificació, premsat i emmagatzematge del tèxtil, com a pas previ per al seu enviament a destí final.

Municipi 772 d'Andalusia
El passat 6 de febrer, Susana Díaz, presidenta de la Junta d'Andalusia, va acudir a l'acte oficial de creació de l'Ajuntament de Valderrubio, el nombre 772 d'Andalusia i el 169 de la província de Granada, com a part de la seva visita a la localitat. La Junta va aprovar el novembre passat la creació del municipi per segregació del terme de Pinos Puente, després de gairebé 12 anys d'autogovern en constituir com Entitat Local Autònoma.

Una representació d'Humana, encapçalada per Consuelo Ureña, responsable de la planta de la Fundació al municipi (a la imatge al costat de Susana Díaz), va acudir a la cerimònia. Humana és l'organització més gran i importància present al municipi.

Andalusia segueix sent una aposta ferma i de gran valor per Humana. A les instal • lacions de Valderrubio se sumen dues botigues second hand a Granada, dos més a Sevilla i una xarxa de contenidors i caixes distribuïdes per gran part d'Andalusia.

La planta de classificació de Valderrubio, a ple rendiment-img1
La planta de classificació de Valderrubio, a ple rendiment-img2
La planta de classificació de Valderrubio, a ple rendiment-img3