Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

La moda secondhand, la porta més accessible a la moda sostenible

26-04-2021

Comprar moda Secondhand evita el consum de milions de peces noves. Així ho reflecteix un informe d'Humana basat en una enquesta a 700 clients de les botigues de moda Secondhand de Madrid i Barcelona, ​​i que indica que sis de cada deu usuaris afirmen que, a l'comprar una peça en els establiments de la Fundació no necessiten adquirir-la en un altre punt de venda convencional.

El consumidor acumula un gran poder i una enorme capacitat de millorar el sistema amb les seves decisions diàries: què compra, per què el compra, quin impacte ambiental i social té el que compra.

Nova botiga 100% vintage i estrena de col·lecció Secondhand

Avui 26 d'abril les botigues Humana han estrenat col·lecció Secondhand, formada per les millors peces de segona mà, escollides després d'un exhaustiu procés de selecció a les instal·lacions de la Fundació a Leganés (Comunitat de Madrid) i l'Ametlla de Vallès (Barcelona) .

A més, la madrilenya botiga d'Atocha, 68 s'ha convertit en un espai 100% vintage, en què és possible trobar peces úniques d'èpoques passades, que permeten a cada client definir un estil únic i ple de personalitat. La moda vintage representen la màxima expressió de la moda Secondhand: peces sostenibles, úniques, cool i amb preus molt atractius. Aporta, a més, un plus de col·leccionisme emocional, reunit en roba, calçat i complements amb un disseny diferenciat, de marcat caràcter retro. Moda que va néixer en el passat, però que a el mateix temps aporta un punt d'actualitat i frescor, allunyant-se dels clixés de l'actualitat.

Humana compta a Madrid amb una altra botiga 100% vintage, situada al carrer Hortaleza, 19.

La moda secondhand, la porta més accessible a la moda sostenible-img1
La moda secondhand, la porta més accessible a la moda sostenible-img2