Disponible la Memòria 2016 de la Federació Humana People to People

10-08-2017

La Federació Humana People to People ja té disponible la Memòria 2016 un document que aglutina la informació, els fets i les dades més representatives de la labor de la Federació al llarg de l'any passat. Humana Fundación Pueblo para Pueblo és una de les 31 organitzacions que conformen la Federació, en l'àmbit de la qual desenvolupem els nostres projectes de cooperació, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'Agenda 2030.

L'Informe de Progrés 2016 (Humana People to People Progress Report: 2016 and Beyond, en el seu títol original) inclou una visió dels projectes que duem a terme els membres de la Federació, un resum de les principals fites aconseguides, una descripció dels projectes reeixits i els plans per al 2017, entre altres continguts. “El nostre objectiu és oferir solucions eficaces i duradores a les necessitats de les persones en risc, a mesura que ens adaptem a un paisatge canviant de desenvolupament polític i internacional”, afirmen des de la Federació.

Les principals fites aconseguides al 2016 són els següents:

• Aproximadament 12.500 mestres d'escola primària s’han capacitat a les escoles de formació.
Humana People to People continua exercint un paper clau en la lluita global contra el VIH a través del programa Total Control de l'Epidèmia (TCE), gràcies al qual s’han fet proves a la llar a 728.750 persones. El programa va arribar a més de 6,5 milions de persones amb campanyes de sensibilització, assessorament i vincles amb l'assistència sanitària local.
• Es van iniciar dos nous programes d'ajuda infantil a Zàmbia: el primer està dirigit a 125.000 orfes, nens vulnerables i les seves famílies, mentre que el segon es recolza en 90 centres de salut per a oferir coneixements i accés als serveis de planificació familiar a 60.000 llars.
Humana People to People està implementant el programa de prevenció contra la tuberculosi en les comunitats mineres de Moçambic, sota el lideratge del nostre soci local ADPP Moçambic
Humana People to People Índia ha ampliat el programa "Step-Up" per a assegurar una educació de qualitat per als escolars. L'any passat es van matricular 8.300 nens en aquest tipus de centres i s'espera que el programa arribi a 30.000 menors durant els propers tres anys.

La Federació Humana People to People, amb seu operativa a Zimbabwe, proporciona als seus membres serveis de supervisió i suport tècnic, incloent el disseny i desenvolupament de programes, la formació de capacitats, la informació i l'intercanvi de coneixements i la mobilització de recursos. Les 31 organitzacions (25 països a Europa, 12 a l’Àfrica, tres a l’Amèrica Llatina, quatre a Àsia i un a Amèrica del Nord) implementen en conjunt 1.153 accions de desenvolupament en 45 països, en les quals estan involucrades 15,5 milions de persones.

Aquí pots llegir l'Informe de Progrés 2016.

www.humana.org

Disponible la Memòria 2016 de la Federació Humana People to People-img1
Disponible la Memòria 2016 de la Federació Humana People to People-img2
Disponible la Memòria 2016 de la Federació Humana People to People-img3