Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei, d'acord als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació a la nostra Politica de cookies. Accepto

La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant els seus fruits a nivell ambiental i social

12-11-2020

La companyia gallega de distribució alimentària Vegalsa-Eroski ha realitzat avui, gràcies a la col·laboració d'Humana Fundació Poble per Poble, una donació de 10.000 euros a l'ONG Égueire. Aquesta quantitat es destinarà a el Projecte Centre de Formació Professional Agropecuari per a joves que l'entitat no gubernanmental ha posat en marxa a la zona de N'Zida, a Grand Lahou, Costa d'Ivori.

La donació per part de Vegalsa-Eroski és possible gràcies als recursos obtinguts amb la valorització i gestió dels 451.988 quilos de roba dipositats en 2019 en els contenidors d'Humana a 81 establiments de la companyia a Galícia i Astúries, a través de les ensenyes hipermercats Eroski, Eroski / Center, Autoserveis Família i les franquícies Eroski City. Aquestes gairebé 452 tones recollides l'any passat suposen un increment de l'4,4% respecte a 2018.

"En Vegalsa-Eroski portem diversos anys apostant per l'economia circular com a motor de transformació tant des del punt de vista sostenible com social i aquesta donació és un bon exemple d'això, destinat els beneficis obtinguts amb aquestes accions a projectes socials que contribueixin a la ajuda dels col·lectius més desfavorits ", explica la directora d'RSE, Comunicació i Àrea Client de l'empresa, Gabriela González.

"Estem molt satisfets de que la col·laboració amb Vegalsa-Eroski segueixi donant els seus fruits i que la gestió sostenible de tèxtil usat recuperat l'any passat es transformi en recursos que es destinen en aquest cas a la formació professional de joves. Tot i que 2020 està sent un any extremadament complex per al conjunt de la societat espanyola, estem segurs que trobarem la fórmula apropiada per enfortir el nostre treball amb Vegalsa-Eroski i seguir donant junts una segona vida a la roba i fer-ho amb una finalitat social "afirma Ricardo Rodríguez, Unit Manager d'Humana al Principat d'Astúries i Galícia.

"Un cop acabada la primera fase de cultius agrícoles dins d'aquest projecte Agropecuari prosseguirem gràcies a aquesta donació amb la posada en marxa de la part ramadera. Amb aquest Centre de Formació pretenem formar grups de joves de la zona sobre plantació, cura i recol·lecció de productes agrícoles per a poder atendre adequadament un hort com cursets agroramaders per a la cura i maneig d'animals ", expliquen des de Ëgueire.

La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant els seus fruits a nivell ambiental i social-img1
La col·laboració amb Vegalsa-Eroski continua donant els seus fruits a nivell ambiental i social-img2