Humana, Vanity Fair Brands i El Corte Inglés s'uneixen en una campanya de reciclatge tèxtil

13-04-2012

Humana, Vanity Fair Brands i El Corte Inglés han posat en marxa una campanya de recollida i reciclatge tèxtil amb què es vol incentivar la donació de tèxtil usat entre els clients de la marca Belcor. Vanity Fair Brands ofereix un descompte del 20% en adquirir un bikini o vestit de bany de la nova col·lecció de Blecor a aquells clients que donin a Humana un vestit de bany usat. 

En total participen en la campanya 11 centres El Corte Anglès de Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, València i Saragossa.

El tèxtil aconseguit mitjançant aquesta campanya, vigent del 13 d'abril al 6 de maig, s'enviarà a les plantes de classificació d'Humana. La seva gestió ha de permetre obtenir fons que es destinaran als projectes de cooperació que la Fundació desenvolupa a l'Àfrica, Amèrica Llatina i l'Àsia.

Iniciatives com aquesta tenen com a objectiu difondre entre els ciutadans la importància del reciclatge tèxtil com a mecanisme per afavorir la protecció del medi ambient i obtenir fons per a promoure el progrés de les comunitats del Sud.

Humana, Vanity Fair Brands i El Corte Inglés s'uneixen en una campanya de reciclatge tèxtil-img1