Humana es presenta a Ecofira com el gestor de tèxtil que necessites

28-09-2022

El 4 a 6 d'octubre Humana participarà activament a la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals i Transició Ecològica Ecofira, que se celebra a Fira de València. La Fundació ocuparà l'estand 58, comptant amb un espai annex on mostrarà algunes de les solucions que ofereix per a la recollida de tèxtil.

Humana es presenta a Ecofira com un operador de tèxtil innovador, que ofereix als seus partners una gestió local amb visió i presència globals, gràcies al fet que forma part de la Federació Humana People to People:

Tèxtil gestionat el 2021

  • Comunitat Valenciana: 1.331 tones
  • Espanya: 18.383 tones
  • Europa i Estats Units: 130.000 tones

Aquesta gestió és recolzada en dos elements essencials: la solvència tècnica i financera com a garanties de sostenibilitat; i la traçabilitat i el màxim aprofitament del residu tèxtil, ja que el 60% del recuperat es dedica a reutilització i, el 30%, a reciclatge.

És a dir, 9 de cada 10 peces que passen per les plantes de Humana tenen una segona vida. Es tracta, doncs, de les millors ràtios de generació de valor del sector, acompanyat també d'alts nivells de creació d'ocupació verda i de qualitat: Humana genera un lloc de treball indefinit a temps complet per cada 30.000 quilos de tèxtil gestionat.

En definitiva, l'objectiu és proporcionar al tèxtil utilitzat una gestió amb triple impacte: ambiental, social i econòmica, mitjançant solucions a mida per a entitats públiques i empreses de serveis, en el marc de l'economia social.

Potenciant, alhora, la participació en projectes de simbiosi industrial, innovació i col·laboració amb altres actors de la cadena de valor, en el marc dels Programes LIFE de la Unió Europea.

Lliurament dels Premis Humana Circular el 5 d'octubre

El dia 5 d'octubre, a més, Humana organitza a les 12:30 a la sala Ausiàs March de Fira de València el lliurament dels Premis Humana Circular, amb els quals distingeix aquelles empreses, entitats públiques i empreses que destaquen en l'àmbit de la gestió de residus, la sostenibilitat i leconomia circular.

Lliurem els Premis Humana Circular 2018 a la Comunitat Valenciana

Més notícies

Humana es presenta a Ecofira com el gestor de tèxtil que necessites-img1
Humana es presenta a Ecofira com el gestor de tèxtil que necessites-img2
Humana es presenta a Ecofira com el gestor de tèxtil que necessites-img3