Humana se cita de nou en els EDD

17-06-2019

Els dies 18 i 19 de juny té lloc a Brussel·les els European Development Days, la cita dedicada a cooperació al desenvolupament més important del continent, en la qual es reuneixen els principals actors europeus en aquest àmbit. Com és habitual, un equip d'Humana People to People acudirà a l'esdeveniment, amb estand propi, al número 58 de la Global Village. Aquest any l'estand se centra en la tasca d'Humana en el camp de la formació professional i el foment de les habilitats de joves vulnerables als països en desenvolupament.

El dimecres 19, a les 9 hores, la Federació organitza a més en el Lab Debate "Flexible skills development for vulnerable young people".

71 milions de joves no tenen feina en aquests moments. A més, 156 milions viuen en la pobresa, tot i que compta amb treball, segons l'Organització Internacional del Treball. Entre ells, la immensa majoria són dones joves, persones discapacitats i joves d'àrees rurals. Per tant, si no es promouen oportunitats laborals i s'inverteix en salut, educació, capacitació, participació ciutadana i accés a la tecnologia, no serà possible assolir el seu desenvolupament ple com a individus. Durant el debat els participants plantejaran possibles estratègies per abordar les difetenes situació personal i socioeconòmic en què viuen els joves vulnerables per facilitar la seva inclusió sociolaboral efectiva a través d'oportunitats de treball dignes.

Els ponents que intervindran en aquesta taula rodona seran els següents:

  • Aubert Ouango. Program Manager. Edukans. moderador
  • Moses Chibwana, director. DAPP-Malawi Mikolongwe Vocational School
  • Belinda Hall. Managing Director. Addax and Oryx Foundation
  • Minke van Rees. Program Director Education Turing Foundation
  • Lara Hager. Partnerships Development Manager. Voluntary Services Overseas

A través d'iniciatives de formació vocacional en els àmbits formal i no formal en un total de 6 països, les organitzacions que formen part d'Humana People to People proveeixen d'habilitats professionals als joves de les comunitats rurals. Aquestes iniciatives estan homologades pels respectius governs nacionals i desenvolupades de manera coordinada amb les empreses que hi participen. Potencien, a més, tot el relacionat amb l'emprenedoria i la posada en marxa de petits negocis.

El lema d'aquest any dels EDD és "Addressing inequalities: Building a world which leaves no one behind" ( "Afrontant les desigualtats. Construint un món que no deixi ningú enrere").

Humana se cita de nou en els EDD-img1
Humana se cita de nou en els EDD-img2
Humana se cita de nou en els EDD-img3