Humana, protagonista de l'esdeveniment de networking de Pacte Mundial

06-06-2016

El 9 de juny la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial, de la qual la Fundació forma part, organitza un esdeveniment de networking anomenat 'Zona ODS 17- Capítol 1: Aliances estratègiques amb el tercer sector. ¡Pràctica la colaborACCIÓN!'.

Aquest esdeveniment se celebra coincidint amb l'Assemblea Ordinària de Socis de la Xarxa, que té lloc a Madrid, a la seu de l'ICO.

Es tracta de la primera d'una sèrie d'activitats de networking en què la Xarxa s'intentarà de forma dinàmica treballar al voltant del ODS17. En aquesta primera activitat, els assistents podran conèixer de primera mà propostes de col·laboració estratègica que qualsevol de les entitats del tercer sector sòcies del Pacte Mundial a Espanya, entre les quals figura Humana, han dissenyat específicament per a possibles partners empresarials.

A la sala en la qual té lloc l'esdeveniment, hi haurà tres espais temàtics, dedicats a economia, persones i medi ambient, respectivament. Humana Fundación Pueblo para Pueblo serà un dels tres protagonistes de l'espai de medi ambient. Durant 10 minuts, la Fundació donarà a conèixer la seva tasca a favor de la sostenibilitat global i els Objectius del Desenvolupament Sostenible. La meta és mostrar com la gestió eficaç de l'última part del cicle de vida de la roba, amb un clar fi social, impulsa l'economia circular, la protecció del medi ambient i, en definitiva, el desenvolupament sostenible. I que, això, a més, és una estupenda oportunitat per a les empreses que basen la seva estratègia en la sostenibilitat i la RSE.

Xarxa Espanyola del Pacte Mundial

Zona ODS 17- Capítol 1: Aliances estratègiques amb el tercer sector. ¡Pràctica la colaborACCIÓN! '

Madrid, 9 de juny, a les 13 hores

Més informació a pactomundial.org

Humana, protagonista de l'esdeveniment de networking de Pacte Mundial-img1
Humana, protagonista de l'esdeveniment de networking de Pacte Mundial-img2
Humana, protagonista de l'esdeveniment de networking de Pacte Mundial-img3